Hirdetés

T4eo

HTML

2010.05.30. 23:03 dartagnan

A vadnyugat fiai

Következő

A történet Mexikóban játszódik.

John Tunstall földbirtokos felkarol egy csapatnyi fiatalt (köztük a legendás Billy, a Kölyök), és a pártfogójuk lesz. A farmján munkát ad nekik, s teljes védettséget is élveznek egyben. 

Helyzetükben radikális változás történik, amikor a szomszéd farmer szemet vet földterületre. Mivel nem sikerül üzletet kötniük, megöli Tunstallt.

A fiúk kezdetben bíznak az igazságszolgáltatásban, ám mikor nyilvánvalóvá válik számukra, hogy a bíróság szemet huny a gyilkosság felett, s futni hagyja a gyilkosokat, az önbíráskodás útját választják. Elhatározzák, bosszút állnak, s leszámolnak a gyilkosokkal...

 

 

 


A vadnyugat fiai

Amerikai western

Főszereplők: Emilio Estevez, Charlie Sheen, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips

Rendező: Christopher Cain

Zene: Brian Banks, Anthony Marinelli

 

Forrás: Port.hu  

Szólj hozzá!

Címkék: leszámolás harc erőszak igazságszolgáltatás bosszú charlie sheen önbíráskodás vadnyugat emilio estevez pártfogó a vadnyugat fiai amerikai western


A bejegyzés trackback címe:

https://filmajanlok.blog.hu/api/trackback/id/tr462043602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása