Hirdetés

T4eo

HTML

2010.03.12. 15:05 dartagnan

Két férfi a városban

Következő

 Gino, a bankrabló épp letöltötte 10 évnyi börtönbüntetését.

Immár szabad! Új életet akar kezdeni.

Ehhez a rabok mellett dolgozó pszichológustól - aki amolyan pártfogója lesz - minden segítséget megkap. Hamarosan sikerül munkát találnia, szorgalmasan, igyekvően dolgozva főnöke is gyorsan megkedveli. 

Megismerkedik egy fiatal nővel is, s a legjobb úton halad a tisztességes, polgári életmód felé.

 

Következő

Változásának legszembetűnőbb jele, mikor szintén frissen szabadult volt bűnöző barátai új bűncselekményekbe akarnák belerángatni, de Gino ellenáll a kísértésnek, s egyértelműen elutasítja őket. Ám nem mindenki hiszi el, hogy jó útra tért...

Az anno elfogásában résztvevő nyomozó nem felejt, s nem bocsát meg soha. Figyeli, figyelteti minden lépését, állandóan ott liheg a nyomában.

A tragikus végkifejlet előre borítékolható.

 


  Teljes méretű kép megtekintése 

Két férfi a városban - francia-olasz krimi (90 perc)

1973-ban készült. A főszereplők: Jean Gabin, Alain Delon 

 

 

 

(Képek: www.port.hu)

Szólj hozzá!

Címkék: film francia krimi börtön pszichológus szerelem gino tragédia új élet újrakezdés nyomozó bankrabló alain delon jean gabin két férfi a városban bűntársak pártfogó


T4eo

A bejegyzés trackback címe:

https://filmajanlok.blog.hu/api/trackback/id/tr841834367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása