Hirdetés

HTML

Hirdetés

Filmajánlók

Szöveges filmajánlók, kedvcsinálók, képekkel, videókkal. Filmek, melyeket érdemes megnézni!

Friss topikok

2014.02.19. 17:08 dartagnan

A pálya ördögei

palyaordogei.jpg

Az anime központi figurája Benjamin, akinek az a nagy álma, hogy egyszer híres focista lesz. Mi tagadás, ügyesen bánik a labdával, mondhatni született tehetség, ám ez még önmagában kevés az álmok valóra válásához. Először nem árt csapatot keresni, ahol megmutathatja magát.

Nos, talált is Benjamin, ám pont egy olyan kutyaütő bandát, akik még soha nem nyertek... Ez azonban nem szegi kedvét hősünknek, sőt. A lelkesedése, hozzáállása egyszerre magával ragadja társait, és sorban nyerik a meccseket! Innen a kis Benjamin átkerül egy nagynevű klub utánpótlásába, ahol korábbi riválisa, Eric lesz a csapattársa...

Később Benjaminék egy saját csapatot alapítanak, nemzetek felettiként meghirdetve, a keretben található többek közt német, brazil, francia, holland, olasz focista is!

palyaordogei02.jpg

A sorozatban a mérkőzések nagyon izgalmasra sikerülnek, annak ellenére, hogy nagyjából sejteni lehet, hogy ki fog győzni, sokszor nüanszokon, egy- egy villanáson múlnak a győzelmek. Látványos jelenségek a gólokat megelőző különleges, védhetetlen lövések,  pl. Benjaminnak a sas lövése! Vagy Cézárnak a Szupermagnum.

palyaordogei03.jpg

A történetnek van egy szerelmi szála is, Benjamin románca az akkor még rivális, Eric húgával...

 

 

A pálya ördögei

Francia-japán anime sorozat

Készült: 1992

Hossz: 52 epizód

Rendezte: Ryo Yasumura

Zene: Wakako Shimazaki

 

Képek forrása: http://animeaddicts.hu/ http://en.wikipedia.org/

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: sorozat foci meccs anime gól a pálya ördögei


A bejegyzés trackback címe:

https://filmajanlok.blog.hu/api/trackback/id/tr555822501

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2016.04.20. 11:26:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása